Återförsäljare 2018-06-29T11:30:52+00:00

VÅRA GODKÄNDA ÅTERFÖRSÄLJARE

Se vårt återförsäljarkort

KVALITET SOM VÄRMER

Vora förhandlare uttbildar sig för din skyld

Här kan du köpa en MCZ pelletskamin

Vi är med tiden blivit många återförsäljare som alla står till din tjänst.
Klicka nedan på landsdelen för att hitta en återförsäljare nära dig.

Utbildade återförsäljare

Vi utbildar kontinuerligt våra auktoriserade återförsäljare i MCZ Academy. Det garanterar dig en kompetent vägledning i användning av MCZ-pelletskaminer och hjälper dig att välja rätt modell. Börja med att kolla in de som är märkta Auktoriserad Återförsäljare 2015/16 – de vet allt om de nyaste modellerna.

Våra lokala återförsäljare ger alltid bra och snabb service. Man kan även beställa service / reparation via vår dedicerade MCZ-serviceavdelning som finns över hela landet. Om du väljer att göra det, är du alltid säker på kompetent service av landets bästa MCZ-tekniker. Oavsett var du bor.

Kan man hitta MCZ-pelletskaminer på en byggmarknad?

 

Många som frågar oss om det. Det korta svaret är nej. Vi erbjuder inte våra MCZ-pelletskaminer via byggmarknader eftersom produkten är en kvalitetsprodukt. Förutom att vara en kvalitetsprodukt, är MCZ-pelletskaminer också en teknisk produkt. Byggmarknader kan inte erbjuda samma vägledning som våra utbildade återförsäljare kan. Våra återförsäljare ger vägledning om leverans samt komplett installation av pelletskaminen i ditt hem. Du behöver inte själv spekulera över saker som Ø 100-krav på skorsten, rökavgång och annat.

Forresten!

Pas på internethandel

MCZ pelletskaminer säljes genom ett utbildat återförsäljarnätverk i Sverige. MCZ pelletskaminer är en teknisk produkt och kräver därför en riktigt god kännedom och utbildning för att återförsäljaren kan tillhandahålla en riktig vägledning och eftermarknadsservice. Vi rekommenderar därför kraftigt att du inte parallell importerar din MCZ pelletskamin. Köper du den på internet eller hos en återförsäljare som inte är auktoriserad av MCZ Norden AB, då detta betyder otillräcklig vägledning och service vilket vill få inflytande på garantin på produkten.
Se vårt sortiment av pelletsvärmare