HÅLL VÄRMEN MED EN PELLETSKAMIN FRÅN MCZ

PELLETSKAMINER TILL LUFT

Luft
Hydro
Comfort Air
Indbygningsovne

Håll musen över knapparna för att läsa om fördelarna med de olika typer av pelletskaminer

MCZ pilleovne er kvalitetsprodukter.
De vælger deres hjem med omhu.

#1 i Europa – med god anledning
Både våra kunder och MCZ har grundvärderingarna klart för sig. Vi sätter tid till familjen och kvalitet väldigt högt på listan över viktiga saker i livet. Det lyser igenom i våra visioner för pelletskaminerna – det ska vara tidsbesparande att skapa värme som kontinuerligt bidrar till trivsel in i hemmet och som familjen kan samlas omkring.

Det är en självklarhet att denna värme, som frigör mer tid till trivseln, är av mycket hög kvalitet eftersom produkterna inte bara är små värmesystem, men också tänkta som designmöbler.
Alla våra pelletskaminer är designade av seriösa professionella designer som förstår att sätta funktionaliteten i högsätet och samtidigt komplettera med ett vackert yttre som kan passa in i både tidlösa eller eklektiska hem, så att våra kunder kan bo både stilrent och varmt.

Massor med fördelar

Ska du ha en pelletskamin är du på väg mot det helt rätta valet till uppvärmning av huset med MCZ. När du läser om våra pelletskaminer kommer du att stöta på många begrepp som alla är MCZ:s populära och patenterade egenskaper.
Det viktigaste du bör förstå är det välutvecklade styrsystemet Active+, som helt automatiskt skapar den mest optimala förbränningen och ger en minimal ljudnivå eftersom växelmotorn här inte kör i intervaller som hos andra märken, där man lättare hör det knirkande bromsljudet.

Andra viktiga egenskaper som du kan ha stor glädje av kan bl.a. vara: Silent Function, som skapar konvektionsvärme eller Quickstart, som tack vare en keramisk tändstav kan värma fullt på mindre än 3 minuter. Läs många fler fördelar under de specifika produkterna här nedan.

 

Vores pilleovne, vores stoltheder

Konventionel opvarmning af luft

Vores kontaktformular
MCZ AMY

MCZ AMY
En effektiv lille pilleovn med flot kig til flammen

DKK 15.795,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ HALO UP! – Topafgang
Funktionsrig pilleovn med MAESTRO

DKK 27.495,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ HALO – Bagudgang
Funktionsrig pilleovn med MAESTRO

DKK 26.795,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ EGO 3.0
Lydsvag pilleovn

DKK 19.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ EGO 3.0 UP!
Lydsvag pilleovn med topafgang

DKK 21.695,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ MUSA 3.0
Pilleovn med højere ydelse

Energimærkning A+ DKK 24.295,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ STAR 3.0
Som EGO, men med keramik

Energimærkning A+

DKK 22.395,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ CLUB 3.0
Som MUSA 3.0, men med keramik

Energimærkning A+

DKK 26.695,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ CUTE
Pilleovn med klassisk design og topafgang

DKK 24.995,00

Din forhandler
Detaljer

MCZ DECO
Brændeovn til piller i klassisk design

DKK 29.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MCZ THEMA
Kompakt pilleovn med topafgang og smuk flamme

Energimærkning A+

DKK 26.295,00

Din forhandler
Detaljer

BERG fra ARCO
Eksklusiv model med fedtsten

DKK 45.595,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

MARIA SOFIA fra SERGIO LEONI
Pilleovnenes Rolls Royce

DKK 59.995,00Energimærkning A+

Din forhandler
Detaljer

Många typer av träpelletskaminer

MCZ erbjuder pelletskaminer till alla behov i hemmet. Du kan montera en pelletskamin som värmer upp hemmets radiatorer eller golvvärme med en https://mcz.se/hydro/ eller en pelletskamin med https://mcz.se/comfort-air/ som också kan blåsa varmluften bakåt, förutom att blåsa framåt. Fördelen med detta är att denna värmeflyttning kan transportera runt den varma luften i hela huset genom värmerör och ut i ventilationsgaller. Dessutom kan doft tillsättas till dessa galler, så att den cirkulerande värmen också är väldoftande.

Förutom detta kan du också välja en https://mcz.se/inbyggnadskaminer/ om du vill att din träpelletskamin ska monteras i väggen. Det är en praktisk och elegant lösning om du vill ersätta din vedkamin eller bygger nytt hus. Och slutligen kan du naturligtvis också få en https://mcz.se/träpelletskamin/ bara till luft, som kan stå centralt i vardagsrummet i ditt hus, så att den skapar varm luft med en rumsfläkt eller genom konvektionsvärme. Många av modellerna kan fås med den populära https://mcz.se/träpelletskaminer-med-topputgång/.

Välja pelletskamin

Funderar du på att skaffa en MCZ träpelletskamin till uppvärmning av hus och familj? Då kan du med fördel läsa vår köpguide. Den förklarar och informerar om vad du behöver veta ända ifrån val av återförsäljare till registrering till service och mycket mer. Guiden hänvisar också till våra mer ingående 4 steg, som tar reda på ditt värmebehov. https://mcz.se/din-köpguide/.

Också https://mcz.se/återförsäljare/ är alltid mycket hjälpsamma med att visa dig sin utställning av MCZ pelletskaminer och förklara vad som är viktigt för dig att veta. Vi råder alltid våra kunder att se en pelletskamin i en utställning – både MCZ och andra märken – för att känna skillnad på kvaliteten. Dessutom kan alla våra återförsäljare besöka dig i ditt hem gratis och utan förpliktelser konceptet https://mcz.se/mcz-at-home/, där du kan se en virtuell och tänd pelletskamin med låga i omgivningarna i ditt eget hem. Så du får alla förutsättningar för att välja helt rätt!